Een Nederlandse Fotograaf in de Algarve

De Algarve regio in Portugal is met name bekend om de kust, variërend van brede zandstranden tot dramatische cliffs. Maar de Algarve heeft nog veel meer te bieden, met een ruig achterland, geweldige wandelroutes en een authentieke cultuur. Daarnaast is de regio betaalbaar gebleven vergeleken met de rest van Europa.

Kortom een zeer aantrekkelijke bestemming om niet alleen op vakantie te gaan, maar ook om waardevolle evenementen te organiseren zoals een huwelijk, jubilea en retraites. Een grote meerwaarde is om een goede fotograaf te vragen deze waardevolle momenten vast te leggen. Want een goede fotograaf is essentieel om jouw verhaal duidelijk vast te leggen, of het nu een huwelijk of bijvoorbeeld de marketing van je villa betreft. Het liefst natuurlijk ook met een fotograaf die je begrijpt, bekent is met de bestemming en waarmee je makkelijk kan communiceren in het Nederlands. Daarnaast spelen de kosten en de mogelijke stress (bv mogelijk missen van vluchten) van een meereizende fotograaf natuurlijk ook een rol.

Reizen heeft altijd in mijn bloed gezeten. Het is daarom geen wonder dat ik het toerisme ben in gerold en daar meer dan 2 decennia in heb gewerkt. Dit heeft mij ook in staat gesteld om op de mooiste plekjes mijn grootste passies uit te oefenen; surfen en fotografie. Toerisme, surfen en fotografie hebben mij uiteindelijk ook naar de Algarve in Portugal geleid, zoals je hier kan lezen. Ik snap dus waarom jij ook in deze regio geïnteresseerd bent! Daarnaast snap ik ook helemaal dat een evenement zoals een huwelijk of de fotografie van je toeristisch product in Portugal een uitdaging kan zijn.

Ik ben gevestigd in de Algarve vlakbij het vliegveld van Faro en kan daardoor veel van bovenstaande zorgen wegnemen. Ik snap helemaal dat een evenement zoals een huwelijk op zichzelf al genoeg uitdagingen geeft, en dat een buitenlandse omgeving hier bovenop komt. Mijn advies is dus om goed en tijdig de verschillende fotografen en opties te vergelijken om zo tot een goed besluit te komen.

Aarzel dus vooral ook niet om contact met mij op te nemen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Ik denk graag mee om jouw huwelijk, jubileum of evenement in Portugal een succes te maken!

Previous
Previous

WOOFF charity fashion show photography